Tot nu toe was RealFood Restaurant Andersom altijd Kookstudio Lisette, met Lisette Rovers.

Lisette

Lisette heeft de kookstudio 11 jaar lang met veel plezier gebruikt voor kookworkshops, diners en feestjes. Nu is ze toe aan een andere uitdaging. Wij hebben de kookstudio overgenomen en omgebouwd tot een RealFood Restaurant. En Lisette? Die is er nog steeds bij! Terwijl ze haar nieuwe carriere als DJ vormgeeft, is ze nog regelmatig bij ons te vinden, bij workshops, netwerkevenementen en natuurlijk als kok.

Bestaande klanten

Hoewel er het een en ander verandert zullen we atijd ons best doen om Lisette's gasten, bekenden en kookclubs die al jaren gebruik maken van de kooksudio, te blijven bedienen en zo zo veel mogelijk te geven wat ze gewend zijn. Neem op over de mogelijkheden.

Het Verschil

Eigenlijk veranderen er maar een paar dingen. Van nu af aan gebruiken we alleen nog biologische producten, en die halen we zo veel mogelijk bij lokale boeren. Dit geldt niet allen voor het eten. We schenken biologisch bier van Budels, biologsiche wijnen uit Frankrijk, Italie en Spanje, en biologische frisdrank, van bijvoorbeeld Bionina. Naast groepen en kookworkshops kun je bij ons nu ook van vrijdag tot en met zondag terecht voor een (h)eerlijke maaltijd.

Beleven

Voor de echte foodies onder ons bieden we nog wat extra's. Naast lezingen en filmavonden (over voeding natuurlijk ;-)) organiseren we ook proefavonden, diners met bekende Nederlandse foodies, wijnproeverijen en kookcursusen, kortom, voor ieder wat wils.